Капуста, морква, сметана або оливкова олія на вібір
Хрусткі курячі нагетси з золотистою скоринкою, приготовлені з ніжного філе курки, паніровані в сухарях панко та обсмажені до ідеальної хрусткості. Подаються з порцією ароматної картоплі фрі та класичним кетчупом.
Ніжні курячі котлети, приготовані з поєднання курячого філе та соковитого стегна, доповнені вершковим маслом, що надає страві особливу соковитість і м'якість. Котлети сервіруються з гарніром з картоплі.
Паста власного виробництва з вершковим маслом
Соковита куряча грудка, ніжні вершки, ароматний пармезан і краплинка соєвого соусу, які ідеально доповнюють смак свіжозварених тальятеле.
Класичні пельмені з ніжною телятиною, загорнуті в тонке тісто, подаються зі сметаною та свіжим кропом.
Традиційні ніжні сирники, приготовані з ніжного сиру, що тануть у роті, подаються з легким присипанням цукрової пудри. Страву доповнює добірка свіжих сезонних ягід.