Ніжна вівсяна каша, приготована на ароматному кокосовому молоці, яка подарує теплоту та комфорт кожному ранку. Подається зі запеченою грушою.
Легкий та збалансований сніданок із традиційними інгредієнтами: соковиті овочі — помідори, огірки, болгарський перець та хрусткий салат Айсберг, подаються разом із підрум’яненим французьким багетом. Доповнюють страву ніжні яйця.
Традиційні ніжні сирники, приготовані з ніжного сиру, що тануть у роті, подаються з легким присипанням цукрової пудри. Страву доповнює добірка свіжих сезонних ягід.
Золотисті млинці, ніжні та ароматні, подаються з насиченим фруктовим джемом, який додає яскравих смакових нот. Свіжа полуниця та легка присипка цукровою пудрою роблять цю страву ще більш апетитною.
Ніжні тонкі млинці, наповнені соковитим курячим жульєном у кремово-грибному соусі. Ароматний кріп і вершкова нотка додають страві вишуканості. Ідеальна гармонія смаку в кожному шматочку!
Ситний та елегантний сніданок, який поєднує ніжний яєчний скрембл із додаванням вершків і соковитий ростбіф із телячої вирізки. Страву доповнює свіжий салат із листя ромена, фрізе та руколли, мариновані корнішони й соковиті помідори.
Золотистий хрусткий круасан, начинений ніжним скремблом, доповнюється соковитим шматочком слабосолоної форелі та вершковим авокадо. Свіжий шпинат додає страві легкості.
Ніжні, пухкі оладки із золотистою скоринкою, подаються з вершковою сметаною та насиченим чорничним джемом, що дарує приємний кисло-солодкий смак.
Ніжні ліниві вареники, приготовані з ніжного сиру, подаються із вершковою сметаною та суницей
Ніжний омлет на вершковому маслі з соусом чедер, хрустким солодовим хлібом, медово-гірчичною заправкою та свіжим міксом салату з чері. Доповнення на вибір: соковитий лосось або ніжна креветка. Завершальний штрих – червона ікра та броколі.
Пухке тісто бріош, що слугує основою для ніжних яєць по-флорентійськи. Хрусткий обсмажений бекон додає страві виразного смаку, а вершковий соус із додаванням сиру Чедер гармонійно завершує композицію. Свіжий салат мікс, рукола та легкий морквяний акцент дарують страві баланс і легкість.
Розкішний сніданок, що поєднує ніжний скрембл із вершковою текстурою, ароматне гуакамоле з авокадо та соковиті тигрові креветки, обсмажені до ідеальної золотистої скоринки. Свіжий смак руколли та соковиті помідори чері додають страві легкості та гармонії.
Вишуканий тост на основі ароматного солодового хліба, доповнений ніжним авокадо та соковитим слабосоленим лососем. Яйця пашот з кремовою текстурою створюють справжню насолоду, а обсмажена гречка додає страві незвичайного смакового акценту.
Ароматна шакшука в середземноморському стилі: соковиті помідори, соус пілаті та копчена паприка створюють насичену основу для ніжних запечених яєць. Печериці, обсмажений бекон і свіжа зелень додають страві багатства смаку.
Апетитний круасан, наповнений делікатесним іспанським хамоном, свіжою руколою та ніжним мусом із сиру Дор Блю. В'ялені томати додають соковитості та легкої кислинки.
Хрусткий круасан, наповнений ніжним крем-сиром, слабосоленим лососем і хрустким салатом Айсберг.
Свіжоспечений круасан із ніжним омлетом, крем-сиром і хрустким смаженим беконом. Додатковий смак надають свіжий салат Айсберг, соковиті помідори та ароматний кріп.
Класичний французький круасан із шарового тіста, випечений до золотистої хрусткої скоринки.
Хрусткий круасан із ніжною шоколадною начинкою, виготовлений із темного шоколаду.
Хрусткий, ніжний круасан, наповнений ароматним вершковим мусом і соковитим вишневим конфітюром. Ідеальне поєднання солодкого та кислуватого смаків для справжніх гурманів. Насолода, яка тане в роті!
Свіжий овочевий салат із соковитими огірками, томатами та болгарським перцем, доповнений ніжними шматочками фети, ароматними каперсами й оливками.
Класичний салат Цезар з ніжним курячим філе, запеченим із додаванням розмарину та морської солі. Свіже листя салату Айсберг і Ромен, соковиті томати чері, перепелине яйце та хрусткі крутони додають страві легкості й текстурності.
Класичний салат Цезар із новим витонченим акцентом – соковитими тигровими креветками, обсмаженими в ароматному поєднанні оливкової олії, часнику та розмарину. Свіже авокадо, хрусткий салат Айсберг і Ромен, соковиті томати чері, пармезан.
Соковитий і ароматний теплий салат для справжніх гурманів. Тонкі скибочки ніжного ростбіфу з телятини ідеально доповнюються свіжістю шпинату, салату Фрізе, хрустких чері, болгарського перцю та огірка.
Свіжий салат із ніжною курячою печінкою, обсмаженою в соусі Теріякі для насиченого аромату. Яскраве поєднання соковитих часточок апельсина та грейпфрута створює освіжаючу кисло-солодку нотку, а рукола й мікс салату додають хрусткості та витонченого смаку.
Вишукане поєднання запеченої груші, пікантного Дор Блю та ніжного кедрового горіха. Свіжість айсберга та мікс-салату, доповнена медово-гірчичною заправкою, створює ідеальний баланс смаків.
Легкий і свіжий салат із ніжного філе тунця, приправленого вершковим та рослинним маслом. Поєднання руколи, салату Ромен, шпинату, хрусткого стебла селери та свіжого огірка створює гармонію смаків.
Капуста, морква, сметана або оливкова олія на вібір
Свіжий мікс салату, соковиті чері, огірок і ніжний авокадо. Глазурований вугор у соусі унагі, кіноа, кунжут і горіховий соус доповнюють страву. Пікантна медово-гірчична заправка завершує ідеальну композицію!
Вишуканий салат із ніжним слабосолоним лососем, хрустким айсбергом і пікантною руколою, що створюють ідеальний баланс свіжості та текстури. Соковиті чері, свіжий огірок та ароматний вершковий крем-сир надають страві ніжності
Легкий, свіжий і вітамінний салат для тих, хто цінує здорове харчування! Соковитий шпинат поєднується з ніжним авокадо, хрусткою селерою та солодкими томатами чері.
Тонкі, золотисті млинці з вишуканою начинкою з ніжного крем-сиру та слабосоленого лосося. Страву прикрашає яскрава червона ікра, яка додає нотку святковості, мікрогрін і соковиті помідори чері.
Вишуканий тартар із ніжної телячої вирізки, приправлений каперсами, в’яленими томатами та ароматною кримською цибулею. Подається з делікатним соусом Ворчестер і перепелиним яйцем.
Соковита брускета на основі хрусткого французького багета, прикрашена ніжним печеним болгарським перцем і вишуканим в’яленим томатом.
Соковиті та золотисті деруни з ніжної картоплі, доповнені ароматними печерицями і ріпчастою цибулею. Подається зі свіжою зеленою цибулею та сметаною.
Оселедець з картоплею та маринованою цибулею — це класичне поєднання ніжного оселедця з відвареною картоплею, ароматною петрушкою та пікантною діжонською гірчицею.
Тонкі шпинатні млинці з ніжною текстурою, наповнені крем-сиром і соковитим слабосоленим лососем.
Ніжні кабачкові оладки з хрусткою скоринкою, доповнені ароматним кропом, солонуватою фетою та сметаною.
Хрустка, ароматна закуска, де ніжні креветки вкриті золотистою, пряною паніровкою
Вишукана сирна тарілка для справжніх гурманів! Ніжний Брі, пікантний Дор Блю, витриманий Пармезан та ароматний козиний сир.
Хамон із Іспанії, пікантна ковбаса фует, ароматна бастурма та хрусткий смажений арахіс – ідеальна закуска до вина чи пива.
Поєднання ніжного хумусу, соковитого ростбіфу та маринованого баклажана, доповнене ароматним соусом песто. Хрусткий французький багет додає текстурної довершеності, а свіжа руккола, кінза, смажений арахіс і гострий перець підкреслюють насичений смак страви.
Справжній смаковий шедевр для гурманів! Тонкі скибочки іспанського хамону огортають ніжну бебі моцарелу та соковиті томати чері.
Вишукана брускета на основі хрусткого французького багета з ніжним крем-сиром і вишуканим іспанським хамоном. Делікатне поєднання доповнюють в’ялені томати, каперси та свіжа зелень базиліка.
Вишукана брускета на основі хрусткого французького багета з ніжним крем-сиром і соковитими скибочками слабосоленого лосося.
Вишуканий тартар із соковитого філе лосося, доповнений вершковим авокадо, свіжим огірком і ніжною кримською цибулею. Делікатного смаку додають каперси, ікра червона та легкий соєвий соус.
Класична італійська страва з найніжнішої телячої вирізки, нарізаної тонкими скибочками та доповненої витонченим смаком пармезану.
Традиційний український червоний борщ з телятиною – це насичена страва, в якій гармонійно поєднуються аромати буряка, моркви, капусти та ніжної телятини. Подається з густою сметаною, свіжим кропом і зеленою цибулею та салом, доповнюється скибкою запашного бородинського хліба.
Ароматний бульйон на телятині поєднується з ніжним щавлем, морквою та цибулею, доповнюється перепелиним яйцем. До борщу подаються пухкі бріоші, фаршировані вершковим курячим жульєном та сметана.
Ніжний рибний бульйон із соковитим філе судака та лосося, доповнений вишуканими тигровими креветками.
Курячий бульйон з ніжною пастою тальятелле, що плавно поєднується з бебі-морквою та свіжим кропом. Страва збагачена соковитими шматочками курячого філе та доповнена легким хрускотом французького багета.
Соковитий курячий стейк подається зі свіжим тартаром з авокадо, що надає страві легкості та освіжаючого смаку. Ніжний смак філе підкреслюється оливковою олією, нотками часнику та легким відтінком білого вина. Вершковий соус з плавленим сиром додає особливу кремовість.
Ніжні курячі котлети, приготовані з поєднання курячого філе та соковитого стегна, доповнені вершковим маслом, що надає страві особливу соковитість і м'якість. Котлети сервіруються з гарніром з картоплі.
Соковита рибна котлета з ніжного фаршу в хрусткій панко скоринці, подається з ароматним картопляним пюре та пікантним маринованим огірком.
Ніжна качина ніжка, запечена до золотистої скоринки, підкреслена ароматом свіжого розмарину та тім'яну, подається в насиченому соусі на основі вина К'янті. Солодке яблуко з додаванням кориці, бадьяну та легкого відтінку апельсина створюють ідеальний баланс смаків.
Хрусткі курячі нагетси з золотистою скоринкою, приготовлені з ніжного філе курки, паніровані в сухарях панко та обсмажені до ідеальної хрусткості. Подаються з порцією ароматної картоплі фрі та класичним кетчупом.
Теляча щока, повільно тушкована до неймовірної ніжності, подається з ароматним трюфельним пюре, яке надає страві вишуканого смаку та кремової текстури.
Класичні пельмені з ніжною телятиною, загорнуті в тонке тісто, подаються зі сметаною та свіжим кропом.
Розсипчаста, ретельно підготована катанка стає основою страви. Її доповнюють соковиті фрикадельки зі спеціями та ніжний шпинат. Усе це щедро поливається вишуканим соусом "а-ля жу".
Соковитий біфштекс із телячого фаршу, обсмажений на рослинній олії, подається з ніжною відварною картоплею та класичним соусом Голандез. Страву доповнюють свіжий мікс салатів, маринований огірок і куряче яйце.
Ніжне ризотто з ароматними білими грибами – це класична італійська страва з вишуканим смаком і кремовою текстурою. Приготоване на основі рису Арборіо з додаванням вершків і насиченого курячого бульйону. Ніжні шматочки білих грибів надають страві багатий смак.
Соковитий стейк з ніжної телячої вирізки, ретельно обсмажений до досконалої ступеня готовності, подається з ароматним соусом Демігляс. Страва доповнюється запеченими овочами — молодою картоплею, морквою, помідорами чері та печерицями.
Медальйони з телячої вирізки, смажені до ніжної скоринки та приправлені запашним розмарином і чорним перцем, подаються з вишуканим соусом з вишні. Гарнір з ніжної спаржі додає страві свіжості.
Соковитий стейк з філе сьомги, приправлений ароматним розмарином і тім'яном, смажений до ідеальної скоринки та подається з ніжним соусом на основі вершків і червоної ікри. Насичений смак риби доповнює легкий часниковий аромат, а додатковий гарнір з брокколі надає страві свіжості та кольору.
Запечений сібас з овочевою сальсою – це легка і водночас вишукана страва, що дарує поєднання свіжих смаків і соковитої риби. Ніжне філе сібаса доповнює яскрава овочева сальса з перцю, томатів чері, брокколі та цибулі, а смажений арахіс додає страві приємного хрускоту.
Соковита дорада, приготована на грилі, зберігає свій природний смак і текстуру завдяки легкому маринаду з розмарину та лимона. Подається з ароматним рисом і свіжою петрушкою, що підкреслює ніжність риби.
Золотисті шматочки селянської картоплі, обсмажені до хрусткої скоринки на поєднанні рослинної та вершкової олії.
Хрустка, золотиста картопля фрі – класика, яка завжди вражає своїм ідеальним балансом текстури та смаку.
Ніжне картопляне пюре, приготоване з додаванням вершкового масла та молока, яке робить текстуру оксамитово-гладкою.
Ситна та ароматна страва для цінителів простих, але насичених смаків. Розсипчаста гречка в поєднанні з ніжними печерицями, соковитими гливами.
Ароматні овочі гриль – соковиті кабачки, солодкий болгарський перець і ніжні печериці.
Соковиті варені броколі, вкриті ніжним сирним соусом чедер
Ніжний, ароматний паровий рис – ідеальний гарнір до будь-якої страви.
Класика італійської кухні, яка підкорила серця гурманів у всьому світі. Ніжна паста ручної роботи в ідеальному поєднанні з беконом, вершками та тертим пармезаном.
Паста Болоньєзе з ніжним соусом на основі телятини – це класична італійська страва, яка поєднує аромат томатного соусу Пілаті, насичений смак оливкової олії та свіжого базиліку. Доповнена пармезаном, який додає вершкової текстури та легкого солоного відтінку.
Розкішна страва італійської кухні: ніжні папарделлі ручної роботи в поєднанні з ароматними білими грибами та соковитою телятиною.
Вишукана страва середземноморської кухні: ідеально приготовлені спагетті подаються з соковитими тигровими креветками та ніжною спаржею.
Вишукані равіолі ручної роботи, наповнені ніжним крем-сиром, соковитим лососем та свіжим шпинатом.
Легендарний десерт із ніжного листкового тіста та крему, що тане у роті, приготований за традиційним рецептом.
Неймовірно ніжний та вершковий баскський чізкейк із легким карамельним присмаком, створений за традиційним рецептом із Іспанії.
Пухкий, ароматний рогалик із ніжного тіста, наповнений соковитою вишнею.
Хрустка меренга з ніжним кремом маскарпоне, соковитою полуницею та шматочками темного шоколаду.
Класичний медовик із ніжними коржами, просоченими ароматним кремом на основі натурального меду.
Класичний італійський десерт із ніжного крему на основі сиру маскарпоне, свіжих яєць і цукру.
Хрустка вафельна трубочка, наповнена ніжним кремом на основі згущеного молока.
Поєднання насиченого шоколаду та соковитої вишні. Ніжні бісквіти, ароматний сироп, оксамитовий крем і блискуча глазур – кожен шматочок дарує вибух смаку та справжнє задоволення!
Ніжне морозиво трьох смаків – полуничне, шоколадне та ванільне – доповнене ароматним чорничним джемом, що додає приємну ягідну кислинку. Хрустка вафля зверху додає текстури, а тертий шоколад завершує цю композицію вишуканим смаком
Насичений шоколадний десерт із вишуканим поєднанням смаків: м’який сир Дор Блю, соковита груша. Подається з кулькою ніжного пломбіру.
Морозиво (Пломбір, Шоколад) Класичне морозиво, яке завжди дарує насолоду!
це апетитний асортимент свіжоспеченого хліба, який доповнить будь-яку трапезу. На вибір є такі позиції: Солодовий хліб, Багет французький, хліб бородинський
Власного виробництва, смачні та хрусткі Грісіні.